Reglament de la Cursa de Sant Blai d'El Palau d'Anglesola

 1. Cursa oberta a tothom que accepti el present reglament, sense distinció de sexe o nació.
 2. Distàncies de 5 i 10 qm.
 3. L'edat mínima per a participar a les curses de 5 i 10 qm és de 14 anys. A més a més, pels menors d'edat cal autorització paterna.
 4. Circuït pla amb 90% d'asfalt i 10% de camí de terra. El recorregut és per carrers i camins del Palau d’Anglesola.
 5. Sortida del davant del pavelló municipal d'El Palau d'Anglesola a les 10:00 hores del matí del dia 29 de Gener de 2017.
 6. La cursa es pot suspendre per causes meteorològiques molt adverses o motius greus de força major. En aquests casos l'organització comunicarà als participants pels mitjans adients el nou dia i hora de celebració de la cursa.
 7. Avituallament líquid aproximadament a mitja cursa i a l'arribada.
 8. La cursa es donarà per acabada una hora i 20 minuts després d'haver-la començat.
 9. Categories:
  • Podi General, masculí i femení
  • Sènior (2003- 1977), masculí i femení
  • Veterans (1976- 1967), masculí i femení
  • Màsters (1966 - 1917), masculí i femení
 10. Premis no acumulables entre categories.
 11. Tots els participants de la cursa rebran un regal commemoratiu.
 12. Hi haurà servei de dutxes i vestidors al Pavelló Poliesportiu Municipal, al costat de l'arribada.
 13. Hi haurà servei de guarda-roba.
 14. Les inscripcions s'obriran el dia 11 de desembre de 2016.
 15. Els dorsals es podran recollir fins a 30 minuts abans de la sortida.
 16. L'organització pot demanar el DNI o similar, per comprovar l'edat de l'atleta o l'autenticitat de les seves dades.
 17. L'organització es reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants preses durant la cursa i les activitats relacionades amb la mateixa per la seva promoció.
 18. Les reclamacions es faran per escrit, una vegada s'hagi acabat les cursa, previ dipòsit de 30 €, i la decisió de l'organització serà inapel·lable.
 19. L'organització declina tota responsabilitat en quan als diferents perjudicis que la participació en les curses pot aportar als inscrits.
 20. Pel sol fet de participar s'accepta el present reglament. Tot el que s'escau fora d'aquest queda sota decisió de l'organització.
 21. Al inscriure's a la cursa de Sant Blai del Palau d'Anglesola els participants donen el seu consentiment per a que el club esportiu El Palau d'Anglesola i Iter5, per si mateixos o mitjançant terceres entitats, tractin automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva o promocional, les seves dades de caràcter personal.
 22. No s'admetran en cap cas devolucions de la inscripció. Només s'admetran canvis de qualsevol dada associada a les inscripcions fins 24 hores abans del tancament del període de inscripcions que figura en el reglament de la cursa. A partir de l'últim dia del període de inscripcions fixat, no s'acceptarà cap tipus de modificació.

D'acord amb el que s'estableix en la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant té el dret d'accedir a aquests fitxers amb l'objecte de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial en seu contingut. Per fer-ho, s'haurà de sol·licitar per escrit a la direcció de l'empresa responsable de la gestió de dades ITER5.

Així mateix i d'acord als interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de la cursa de Sant Blai d'El Palau d'Anglesola per tot el món (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistat classificatoris, etc.) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc.) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de forma expressa a l'organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la pròpia del participant, la categoria, la marca esportiva realitzada i la seva imatge.

L'organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista i es reserva el dret de modificar el present reglament fins el dia abans de la cursa per necessitats pròpies.